EDR Balears

Anegats obre el pit i ensenya l'ànima

La formació presentarà el seu nou treball avui a l'Auditòrium de Palma

| 03/05/2019 a les 17:15h

Anegats
Anegats | Arxiu del grup

Quatre anys de silenci discogràfic han encès l'espurna musical d'Anegats, que ha tornat a l'activitat musical amb una nova referència sota el braç. Amb Ànima niu (Blau, 2019) suma vuit discos a la seva trajectòria i una nova nostàlgia de maduresa, amb onze cançons per gaudir de la senzillesa de les petites coses de la vida. 

El passat mes d'abril del 2018 la formació de Son Servera va esgotar en menys de 24 hores el miler d'entrades per al seu concert de retorn al Teatre Lloseta, i allò va ser un símbol indiscutible que el públic més fidel de la banda n'enyorava la música. Des de l'àlbum d'El fil d'Ariadna (Blau/DiscMedi, 2014) i el posterior comunicat d'una aturada indefinida, el grup no havia mostrat senyals de nova activitat musical. 

Aquest 2019, però, la banda ha recarregat energies amb el treball Ànima niu (Blau, 2019), integrat per onze temes compostos des de l'emoció, la vitalitat i la nostàlgia de maduresa. Pel que fa als estils musicals que vertebren l'àlbum, s'hi pot trobar des de rumba i bossa nova fins al seu característic rock-folk marca de la casa, sense deixar de banda la profunditat de les seves lletres. 



A la revista Enderrock del gener del 2015 els membres d'Anegats afirmaven que El fil d'Ariadna era la seva "culminació artística" i pronosticaven bones notícies: "Ens agrada molt la música i alguna cosa farem, ens renyarem un a l'altre si deixam que les guitarres agafin teranyines". Per sort, no ha calgut treure la pols als instruments, ja que els integrants de la popular banda de les Illes Balears han tornat a la il·lusió inicial de fer cançons, tot i que amb els anys d'experiència de coixí. 

El retorn, però, s'ha de formalitzar amb una presentació del disc en directe. Per això el conjunt de Son Servera pujarà una altra vegada als escenaris avui, 3 de maig, en un concert a l'Auditòrium de Palma, on mostrarà les noves tonalitats del seu vuitè àlbum.

Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Blau, Ànima niu, actualitat, Anegats, EDR Balears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.