Festivals

El Rodautors impregnarà el Segrià de música d'autor

El festival portarà més de quinze artistes, entre els quals destaquen Xarim Aresté, Sandra Bautista i Pedro Pastor

L'edició d'enguany se celebrarà a Torrebesses, a la comarca del Segrià, el 8 i el 9 de juny

| 14/05/2019 a les 11:00h

Xarim Aresté participarà a la tercera edició del Rodautors
Xarim Aresté participarà a la tercera edició del Rodautors | Xavi Sánchez
Arriba la tercera edició del Festival itinerant Rodautors durant el cap de setmana del 8 i 9 de juny. Aquest any el Rodautors ha compost un cartell format per cinc cantautors i cantautores de renom i dotze que han estat escollits mitjançant el Certamen impulsat per la mateixa organització.

El dissabte 8 hi hauran les actuacions de Sandra Bautista, guanyadora de la darrera edició del Sona9; Xarim Aresté, un dels guitarristes catalans de referència i guanyador del premi MIN 2018 (Premis de la Música Independent) a millor disc en català, i El Fill del Mestre. Completen el cartell del dia AmuletRaquel LúaXiomara AbellóChica SobresaltoLuis TofolesElenitakatáStrangersPablo BarrakaSimon Taibi.

Per la seva banda, durant la segona jornada de concerts es podrà gaudir de les líriques compreses de Pedro Pastor i la cantant aranesa Alidé Sans. A més, passaran per l'escenari de Torrebesses Irene & FrançoisGuille AyoraMabel Flores, aquesta última seleccionada al Concurs Sona9 d'enguany. 

El projecte del Rodautors va néixer amb la voluntat de fomentar la col·laboració entre cantautors i cantautores per poder crear una escena de música d'autor sòlida i amb reconeixement. Després de passar per Penelles i Mura en les dues primeres edicions, el Rodautors ha escollit Torrebesses, un poble amb menys de 300 habitants, com a seu per a la vintena de concerts d'enguany. Aquesta itinerància ve provocada per la voluntat de descobrir i visibilitzar nous racons del territori català, creant així un marc incomparable i irrepetible per a la celebració de les diferents activitats del Rodautors.
 

Cartell del Rodautors

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Xarim Aresté, Rodautors, festivals, Sandra Bautista, Pedro Pastor, Segrià

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.