videoclips

La versió més compromesa i conscient de Zoo a «Palestine»

El grup valencià estrena «Palestine», la seva nova cançó, que ve acompanyada d'un videoclip

Zoo: «Ha estat una carrera molt intensa per intentar mantenir-nos a l'alçada»

| 17/05/2019 a les 15:21h

Zoo participarà al Festival Solidari per Palestina el dissabte 18 de maig
Zoo participarà al Festival Solidari per Palestina el dissabte 18 de maig | Bernat Almirall
Zoo torna més solidari i compromès que mai amb la seva nova cançó i videoclip, Palestine. El tema s'origina durant el setembre del 2018 quan el grup valencià viatja a Palestina per participar en el Festiclown, festival itinerant que recorre diferents pobles i camps de refugiats per compartir música i experiències amb els palestins. Les lletres profundes de Panxo sumades al mestís beat creat per Toni Fort 'Pollet' resumeixen perfectament les vivències de Zoo en territori palestí i el conflicte que s'està desenvolupant allà.


Panxo, cantant i líder de Zoo, ha creat una lletra emotiva i irreverent que reflecteix el dia a dia del poble palestí a l'exili, i al mateix temps agraeix l'acolliment rebut per part de totes les persones que els van acompanyar en aquesta experiència tan especial i irrepetible. Aquesta lletra es combina a la perfecció amb el beat creat pel Pollet, saxofonista i percussionista de la banda, que adapta l'estil inconfusible del grup valencià amb les harmonies i melodies tan característiques del Pròxim Orient.

Tot aquest projecte es completa amb un videoclip realitzat per Enrique Carillo de Refugio Creativo, que va acompanyar Zoo en el seu viatge a Palestina i va documentar tota l'experiència. La banda actuarà aquest dissabte 18 de maig a la sala República (València) en el marc del Festival Solidari de Palestina, organitzat per BDS País Valencià, on també participaran altres bandes com El Diluvi o Pupil·les.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Pupil·les, Palestina, Panxo, valencia, zoo, videoclips, El Diluvi

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.