Actualitat

Oques Grasses, Gossos i Dolo Beltrán participen a la jornada antirepressiva d'Òmnium Cultural

El festival Cultura contra la repressió tindrà lloc el proper 16 de juny a Santa Perpètua de Mogoda

| 05/06/2019 a les 11:21h

La jornada Cultura Contra la Repressió de l'any passat
La jornada Cultura Contra la Repressió de l'any passat
La llibertat d'expressió i la lluita contra la repressió són reivindicacions que no es poden donar mai per assolides i menys en la situació actual. Òmnium Cultural ho sap prou bé, i per això organitza per segon any consecutiu el festival Cultura Contra la Repressió a Santa Perpètua de Mogoda, població natal del president de l'entitat empresonat, Jordi Cuixart.

El proper diumenge 16 de juny, d'11 del matí a 8 del vespre, una quarantena d'artistes de totes les disciplines ompliran el Parc de la Ribera del municipi vallesà. L'entrada hi és gratuïta, i els primers confirmats han estat anunciats a través d'un tuit de Jordi Cuixart i del primer espot.


Pel que fa a música, pujaran a l'escenari grups com Oques Grasses, Gossos, Dolo Beltrán, el quartet d'homenatge a Ovidi Montllor Ovidi 4, Ítaca Band, la Companyia Elèctrica Dharma, Miquel del Roig, Cesk Freixas, Mascarats, Paula Valls, Joan Rovira, Pepet i Marieta, Carles Belda, Les Kol·lontai, Joina, Txell Sota i Magalí Sare Duo. Per als més petits, amenitzaran la festa grups infantils com El Pot Petit i La Belluga.

L'actor Pep Planas, el periodista Marc Giró, el mag Pau Segalés, les pallassades de Pepa Plana & Noël Olivé i els contes de l'editorial Nanit també formen part d'una jornada de protesta i cultura alegre i combativa.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Òmnium, actualitat, Jordi Cuixart, Oques Grasses, Gossos, Dolo Beltran, Ítaca Band, festivals, Companyia Elèctrica Dharma

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.