Sona9

Rosalía en català i les noves propostes de la música urbana al programa Sona9 d'iCat

Avui a les 23 h també sonaran per la ràdio grups com Go Cactus, Fracaso Escolar, Univers i La Clika Pika

| 17/06/2019 a les 15:00h

Rosalía en concert al Primavera Sound
Rosalía en concert al Primavera Sound | Xavier Mercadé

 
Les novetats de les músiques emergents catalanes tornaran a estar al descobert aquest dilluns en una nova cita radiofònica amb el programa Sona9 a iCat. A les 23 h, Lluís Gendrau ens descobrirà noves propostes musicals i material inèdit de reconeguts artistes.

Al programa d'aquest dilluns, Gendrau ens porta les gravacions secretes de Rosalía cantant en català, i a més també sentirem un repàs dels seus últims hits. Dins la llista de reproducció setmanal també hi haurà presents les novetats d'artistes com Go Cactus o The Missing leech i el trap en català de Lildami, acompanyat per Suu i Sr. Chen

També hi haurà espai per a Univers, que s'han acomiadat fa poc dels escenaris, i per a la reivindicació feminista, que hi serà present amb el rap de La Clika Pika i Suquet de Rap, aquests últims col·laborant amb Contra-Band. Arjé, un dels membres de Suquet de Rap, que també sonarà amb una mostra del seu nou disc, Foc (autoeditat, 2019), de la mateixa manera que ho faran els dijeis agermanats pel tema "Yeah rutina" Dj Rule i Dj Hochi.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, ràdio, Lildami, iCat, Rosalía, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.