Videoclips

Rosel, Parellada, Vives o Gonyalons són alguns dels passatgers de l'autobús de Toni Xuclà

Presentem el videoclip del tema "Apressem el pas" del guitarrista maresmenc

Toni Xuclà, dues arts i tres històries

| 25/06/2019 a les 10:30h

Toni Xuclà i el repartiment del seu nou videoclip
Toni Xuclà i el repartiment del seu nou videoclip
Avui des d'Enderrock.cat estrenem el videoclip d'"Apressem el pas", tema de l'últim disc de Toni Xuclà. La cançó forma part del treball Shen Nü i altres tresors amagats (Picap, 2019), que es va presentar el 19 de maig en un espectacle a la Filmoteca de Catalunya. En aquesta cançó, Xuclà s'acompanya de la veu d'Eva Kaué, i al videoclip també hi apareixen altres estrelles convidades, com ara l'actor Peter Vives, la monja Sor Lucía Caram, la cuinera Ada Parellada o la periodista Laura Rosel.


Aquest videoclip explica el viatge d'un autobús amb uns passatgers molt especials, entre els quals Bea Talegón, Laura Rosel i Àngels Gonyalons. "La idea del videoclip la vam treure del text original de la cançó, Shijing, poema xinès del segle VII abans de Crist. Actualment estem vivint un moment convuls, en què ens hem de posar en marxa i apressar el pas en moltes direccions: medi ambient, llibertats, drets socials... El bus representa aquesta lluita comuna i cada persona que puja al vehicle representa una lluita personal", explica Xuclà. Per exemple, Vives, Gonyalons i Peyu representen la lluita a favor del planeta i la biodiversitat, Sor Lucía Caram representa la infància i Rosel la cultura i la seva importància dins la societat.

Shen Nü i altres tresors amagats reuneix tots els temes de la banda sonora de l'espectacle del mateix títol que es va presentar per primer cop el novembre de l'any passat Teatre Principal de Sabadell. El projecte barreja música en directe amb tres peces audiovisuals. Toni Xuclà és l'artífex d'aquesta obra on es mostren tres pel·lícules dels volts dels anys trenta en contextos molt diferents: Shen Nü (Shangai, 1934), El més sublim (Costa Brava, 1926) i Sanko i el pop (Japó, 1934). Són tres peces mudes que se sonoritzen amb la música composta pel maresmenc. Entre les dues arts hi trobem un equilibri, metre l'obra pretén parlar de tresors, de la bondat, de l'amor i de la família.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, videoclips, Toni Xuclà, Peter Vives, Eva Kaué, Apressem el pas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.