Videoclips

Fito Luri i Clara Peya en simbiosi a «Si pogués»

El cantautor de Reus estrena el videoclip del seu nou single amb la col·laboració de la incansable pianista

| 27/06/2019 a les 13:30h

Fito Luri
Fito Luri | Arxiu de l'artista
Com si d'un segon episodi es tractés, Fito Luri torna a apostar per les sonoritats més íntimes i continua amb la línia del seu últim disc, Cru (Kasba Music, 2018). Ho sabem per què avui el cantautor reusenc estrena el seu nou single "Si pogués", acompanyat d'un videoclip. Per a aquesta nova composició ha tingut la col·laboració de la reconeguda pianista Clara Peya, guanyadora del Premi Enderrock 2019 a millor disc de l'any per Estómac (Satélite K, 2019).


El videoclip és una mostra de la comunió que hi ha entre els dos artistes. L'inici minimalista amb la veu de Luri introdueix la cançó a través d'unes imatges impregnades de sensibilitat, i quan hi entra el piano de Clara Peya el metratge evoluciona cap a unes escenes més acolorides amb moviments més frenètics. El contrast entre les dues sensacions acabarà culminant en la unió final, que esdevé símbol de l'entesa que hi ha entre els dos músics. 

L'artista reusenc estrena aquesta cançó com a avançament del seu proper disc, que sortirà l'any vinent i que encara no té data de presentació. Per fer més curta l'espera, el músic té programades una sèrie de dates de concerts properes: el 6 de juliol a L'Oncle Jack de l'Hospitalet, el 18 de juliol a l'Altacústic d'Altafulla i el 21 de setembre al Teatre Bartrina de Reus.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Si pogués, Reus, videoclips, Cru, Clara Peya, Fito Luri

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.