Concert

El Petit de Cal Eril a l'Enderrock Sona de juliol

Ja pots reservar la teva entrada doble pel petit concert amb entrevista i projecció dels videoclips del proper dimecres 17 de juliol

| 09/07/2019 a les 11:00h

El Petit de Cal Eril
El Petit de Cal Eril | Roger Guaus
El Petit de Cal Eril és l'artista escollit per protagonitzar l'Enderrock Sona d'aquest mes de juliol. La cita serà el dimecres 17 de juliol a les 20 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 291 de la revista Enderrock, que té en portada al bandautor guissonenc, dos mesos després d'estrenar el seu últim CD, Energia fosca (Bankrobber, 2019).

A les 19.45 h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 20 h començarà l'Enderrock Sona amb la presentació i la projecció del video-àlbum Energia fosca, vuit videoclips que acompanyen les cançons de l'últim disc d'El Petit de Cal Eril. Els clips comparteixen una estètica molt concreta en sintonia amb l'estil eteri que caracteritza al músic.

Una vegada finalitzada la projecció, Joan Pons, cos i ànima d'El Petit de Cal Eril, pujarà a l'escenari per realitzar una entrevista abans d'interpretar en directe alguns dels temes del seu darrer elapé.

Hi vols anar?
Si vols aconseguir una invitació doble gratuïta pel concert d'Enderrock Sona del dimecres 17 de juliol, només cal que omplis aquest formulari.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concert, Enderrock Sona, Estrella Damm, El Petit de Cal Eril, revista, Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.