Actualitat

La vaga de tramoistes no afectarà el Sónar

El jutge ha avalat la contractació d'una altra empresa de muntadors d'escenaris perquè el festival pugui començar amb normalitat aquest dijous

Desgranant el Sónar 2019

| 16/07/2019 a les 11:30h

Sónar
Sónar | Xavier Mercadé
El Sónar es podrà celebrar. El jutjat social 27 de Barcelona ha rebutjat la petició de mesures cautelars que sol·licitava el comitè de vaga dels tramoistes, els muntadors d'escenaris, i ha avalat la contractació d'una altra empresa. D'aquesta manera, permet que el festival es pugui fer a partir d'aquest dijous amb normalitat. 

El magistrat considera que cal trobar solucions legals que permetin celebrar el festival "sense atacar el dret de vaga" dels empleats d'Ute Rigging, l'empresa de muntadors d'escenaris que havia contractat inicialment Fira de Barcelona. L'empresa havia denunciat Fira de Barcelona per la contractació del personal que els havia substituït mentre feien vaga. 

Finalment, el jutge ha tombat la petició dels vaguistes i ha avalat la contractació d'aquests treballadors alternatius per tal que es pugui fer el festival, que començarà aquest dijous i s'allargarà fins dissabte.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sónar, festivals, vaga, actualitat, Sonar

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.