Videoclips

De cap a la piscina, estrenem el nou videoclip d'Aiala

"Listen" és el tercer senzill del duet, que publicarà el disc de debut al setembre

| 31/07/2019 a les 14:00h

Aiala
Aiala | David Moya
Jara Aiala i Isaïes Albert ens volen ensenyar el bon estiu que estan passant i nosaltres no els podem pas dir que no. La parella artística que s'uneix sota el nom d'Aiala ens presenta el videoclip del tercer single, "Listen". Si la cançó ja era un refrescant glop de neosoul, amb el videoclip ho acaben de rematar i les ganes d'estirar-te a una gandula de platja amb un mojito són irremeiables.

Després d'"In trouble" i "Red Temple", Aiala continua presentant-nos el seu imaginari molt basat en la veu d'Aiala i en la guitarra i l'ambientació instrumental d'Albert. En el cas de la cançó que avui torna a ser novetat, també hi ha la col·laboració a la trompeta de Zoe Screbnick. A més, com la resta de temes que Aiala ha presentat fins a la data, "Listen" ha estat coproduït per Chalart58 als estudis barcelonins de La Panchita i Stereodosis.


Aquest duet format per una catalana i un valencià es va conèixer a l'escola Jam Session de Barcelona practicant en el mateix combo de jazz fa uns tres anys. Amb aquesta banda van anar sortint concerts fins que van decidir tirar endavant un projecte propi amb cançons totalment seves.

Com a influències, van partir de les que els havia donat la jazz band: molta música negra, en especial un fort amor pel blues i el soul. El que troben en aquest gènere tan ampli és un fort component espiritual que consideren que "pot remoure tothom", comenta Aiala.
Al setembre publicaran el disc de debut via el segell Kasba, abans, però, l'ocasió més pròxima per veure'ls serà a les Festes de Gràcia, el diumenge 18 d'agost al carrer de Berga.
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Aiala, estrena, videoclips, Listen, estiu, música negra

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.