SONA9

El Sona9 arriba a l'Acústica de Figueres

El festival figuerenc dona el tret de sortida a les semifinals del #19Sona9

La fusió i el rap de Mabel Flores, Joina i Fok han actuat en la primera de les semifinals del Sona9 2019

| 29/08/2019 a les 20:13h

Imatge il·lustrativa
Mabel Flores. Foto: Carles Rodríguez

Mabel Flores ha obert els concerts semifinals del Sona9 2019 al Festival Acústica. La bandautora de Terrassa, va oferir una nova visió musical del tema "Gallo rojo, gallo negro" de Chicho Sánchez Ferlosio en una de les proves del Sona9, juntament amb el poema musicat "Vent d'octubre" de Pau Vadell.





Joina. Foto: Carles Rodríguez

El concert semifinal a Figueres ha continuat amb Joina , que ha sorprés amb una versió del popular cant gregorià, "Inviolata, integra et casta". La cantant figuerenca ha mostrat al públic el seu projecte de rap i pop, combinant el seu repertori amb el poema musicat de Raquel Santanera, "De robots i màquines". 






El rap alternatiu de Fok ha posat el punt final a la primera semifinal del Sona9. Els gironins han realitzat un contundent concert combinant les seves cançons amb la versió al català del tema "Chop Suey" dels californians System of a Down  juntament amb el poema musicat, "Tirallonga dels monosíl·labs" de Pere Quart.

FOK. Foto: Carles Rodríguez





Les semifinals del Sona9 2019, continuen el dissabte 14 de setembre a la Capsa de Música de Tarragona dins de les Festes de Santa Tecla amb les actuacions de la cantutora mallorquina Maria Jaume Martorell, el grup de rap de Premià de Mar, Entelequia, i el quartet de pop-rock d'Alcoi, Joe Pask.
 

Contingut relacionat

Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9 2019, sona9, acústica 2019, figueres, joina, fok, Mabel Flores, Sonar 2019

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.