sona9

La semifinal del BAM-Mercè sentencia el Sona9 2019

Grup de Reforç, Urpa i Relat actuen a la Plaça Joan Coromines de Barcelona

Els cinc artistes classificats es donaran a conéixer el proper 29 de setembre al programa 'Sona9' d'iCat

| 23/09/2019 a les 19:58h

Imatge il·lustrativa
Grup de Reforç. Foto: Carles Rodríguez

El pop en clau lo-fi de Grup de Reforç es va encarregar d'obrir la semifinal en directe en el marc del BAM a les Festes de la Mercè. Els de Vilassar de Mar van musicar el poema de Pau Vadell "Vent d'octubre", complementat amb una curiosa versió de la cançó "Nuclear sí" de la mítica formació madrilenya Aviador Dro





Urpa. Foto: Carles Rodríguez
 
El pop melòdic i el softcore de la mà dels barcelonis Urpa es va fer seu l'escenari de la plaça de Joan Coromines. El quintet, amb un potent directe, va apostar també pel poema de Pau Vadell, "Vent d'octubre", i van versionar al català el clàssic de The Cure, "Just Like Heaven". 




 
Relat. Foto: Carles Rodríguez

Des de la Garrotxa, Relat van tancar la darrera semifinal en directe a ritme de reggae i dub. La jove formació de Tortellà van recrear-se amb la versió del tema "The Final Countdown" dels Europe, i de nou van musicar el poema de Pau Vadell, "Vent d'octubre", convertint-se en un dels més musicats en la història del Sona9. 
    


 
Un cop disputades les semifinals del #19Sona9, el proper diumenge 29 de setembre a mitjanit sabrem quins són els 5 grups que passen a la cinquena fase del concurs. Aquests grups hauran de realitzar les darreres proves prèvies a la final del 20 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona. 
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9 2019, Sona9, BAM 2019, Grup de Reforç, Relat, Urpa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.