estrenes

L'autohomenatge de Mazoni porta el nom de «Jaume Pla»

Estrenem el segon avançament del nou disc del bandautor

| 25/09/2019 a les 15:00h

Mazoni
Mazoni | Juan Miguel Morales
Jaume Pla 'Mazoni' manté les expectatives rockeres del primer avançament del nou àlbum, Desig Imbècil (Bankrobber, 2019), amb un tercer tema d'autohomenatge que avui estrenem en exclusiva a Enderrock.cat, i que porta el mateix nom que l'autor, "Jaume Pla".

"És una broma per aquells que em pregunten si faig cançons autobiogràfiques. No crec que tingui cap punt egocèntric, potser només el títol. És molt realista, amb totes les llums i ombres. És com si fos un personatge de ficció, com si em veiés des de fora i m’analitzés i em fes un croquis", explica el bisbalenc.



La imminent referència, apunta l'artista, estarà marcada per un contundent caràcter "vitalista i desacomplexat", ja que estarà carregada de cançons d'aire de rock cru i salvatge, aquell que ja l'acompanyava en els orígens de Mazoni. El bisbalenc fins i tot confessa que s'ha deixat seduir per la nostàlgia. 

Desig imbècil ja es va deixar mostrar aquest passat cap de setmana al Mercat de Música Viva de Vic, però al nou disc encara li queda agafar embranzida per girar arreu del territori català. L'àlbum veurà la llum el proper 4 d'octubre i la presentació oficial se celebrarà el dia 25 del mateix mes a l'Apolo
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Mazoni, actualitat, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.