estrenes

Dels amplificadors que van encendre el rock dels seixanta

Estrenem el tràiler del documental de Nando Caballero, que es projectarà del 9 al 14 de novembre al Cinema Maldà de Barcelona

| 30/10/2019 a les 17:00h

Los Salvajes 2019
Los Salvajes 2019 | Nando Caballero
D'uns amplificadors a la història del rock'n'roll. El documental Sonido mosca (La Produktiva, 2019) explica la història de Sinmarc, l'empresa d'amplificadors que, des del Poble Sec, va imposar-se als gegants de Fender o Marshall, convertint-se així en un capítol insaltable del rock dels seixanta. Estretament lligats a Sinmarc, Los Salvajes i altres grups pioners del gènere a Catalunya en van començar a utilitzar els amplificadors per portar la revolució de rock arreu de la península. 

El documental, a més de centrar-se en la banda de Los Salvajes, també fa un homenatge als inicis de l'estil musical a Barcelona, amb grups del moment com Los Cheyenes, Los NO y Los Polares, així com amb periodistes musicals, directors de discogràfiques de l'època i tènics de so, entre altres perfils. Evidentment, l'audiovisual també compta amb la participació d'Avelino Costa, soci fundador de Sinmarc, amb Felip Colominas. Des d'Enderrock avancem el tràiler del documental en exclusiva, per avançar els detalls d'aquesta obra de Nando Caballero. 

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Sonido mosca, Nando Caballero, documental, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.