entrevistes

Flashy Ice Cream: «El trap s’està convertint en el nou pop»

El trio sabadellenc de trap debuta discogràficament amb 'Brillar o morir'

| 31/12/2019 a les 10:00h

Flashy Ice Cream
Flashy Ice Cream | Jaume Roma
El trio sabadellenc de trap ha debutat discogràficament amb Brillar o morir (Música Global, 2019), un àlbum de rimes compromeses que explora les possibilitats de les músiques urbanes. Brillar o morir té una línia combativa i reivindicativa que s’identifica amb el moviment popular liderat pel jovent català, i tot i així Flashy Ice Cream no creuen que sigui un disc polític en si mateix. "Creiem que s’està produint un gran canvi social mundial fortament vinculat a la política, tot i que al nostre país la revolució va molt més enllà", diuen. "El disc és un retrat de tot el que comporta aquesta situació, amb una atenció especial al que passa als nostres carrers. La gent està farta del sistema".


Flashy Ice Cream vol ser un altaveu generacional a través de les músiques urbanes, i admeten que "com a grup de música hem pensat que era necessari fer servir el nostre megàfon", perquè "davant la situació que es viu a la societat no ens semblava ètic quedar-nos sense dir res".

Es pot parlar d’una nova escena de rap’n’trap català? Ells diuen que fan "música de gent jove i per a gent jove. I, de mica en mica, també s’ha situat en el punt de mira d’un públic més gran i divers". No dubten a afirmar que "el trap s’està convertint en el nou pop". Per a ells, la sortida del disc representa la professionalització del grup per dedicar-se plenament a la música. "Més que un disc, és una mixtape. Volem demostrar qui som, què fem i com ho fem", asseguren.
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, flashy ice cream, entrevistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.