entrevistes

Carla: «Amb un sol disc no acabes de ser ningú»

La vigatana guanya el Premi Enderrock de la crítica a millor disc en llengua no catalana per 'Kill a Feeling' (Great Canyon Records, 2019)

| 28/12/2019 a les 10:00h

Carla
Carla | Javier Castán
“Estic molt contenta. No m’ho esperava gens i és una notícia que m’ha arribat de cop. No pensava que pogués tenir cabuda als premis Enderrock i m’ha sorprès molt. Hi ha tantes propostes i tan diferents que no pensava que me’l donessin a mi. No és que pensés que no me’l donarien, és que no hi havia ni pensat”. Així de sincera és Carla Serrat, coneguda artísticament només amb el nom de pila: Carla. Se la nota molt contenta i opina que el guardó li ha de servir per obtenir visualització: “Crec que m’anirà bé, que em farà d’altaveu, perquè en certa manera encara hi ha molta gent que no m’ha sentit i que no sap qui soc. Espero poder arribar a tota aquesta gent. I també té un component de reconeixement de la feina feta”.

Potser també li serveix per acabar de trencar el cordó gairebé umbilical que l’uneix a la seva germana Joana Serrat. “Fins ara diuen que soc la germana de la Joana perquè ella fa més temps que és en el món de la música i és inevitable citar-la per donar un context. Però no em sap greu ni tampoc és sempre així. Amb un sol disc no acabes de ser ningú. He de solidificar la feina amb un segon i un tercer disc. Però tenim carreres ben diferents”, conclou.
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Premi Enderrock, Kill a feeling, Millor disc en llengua no catalana, Carla, entrevistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.