actualitat

Els Grammy coronen el flamenc de Rosalia

'El mal querer' va ser guardonat amb el premi a Millor àlbum llatí de rock, urbà o alternatiu als Grammy 2020

| 27/01/2020 a les 11:30h

Rosalia als premis Grammy 2020
Rosalia als premis Grammy 2020
La cantant de Sant Esteve Sesrovires fa història amb el primer Grammy de la seva trajectòria. L'artista, que també estava nominada a la categoria de Millor artista revelació (que va acabar en mans de Billie Eilish), va emportar-se ahir el guardó a Millor àlbum llatí de rock, urbà i alternatiu, convertint-se així en la primera catalana guanyadora d'un Grammy internacional. 

Amb El mal querer (Sony Music, 2018), Rosalia s'imposava a nominats de renom com J Balvin, Bad Bunny, Flor de Toloache i Ile. La cantant i compositora va rebre l'estatueta reivindicant el flamenc: "Siento que estoy enamorada del flamenco y me gustaría compartirlo con todo el mundo". També va agrair i dedicar el reconeixement a la seva família amb un sincer missatge en català, "us estimo molt".

Després de ser guardonada, Rosalia va pujar a l'escenari de la Staples Center a interpretar el nou senzill "Juro que" i el ja clàssic "Malamente". La gala va estar protagonitzada per hits femenins i per un homenatge al llegendari jugador de bàsquet Kobe Bryant, mort el mateix dia de la celebració en un accident d'helicòpter. La màxima victoriosa de la nit, però, va ser la jove estatunidenca Billie Eilish, que es va emportar a casa fins a cinc estatuetes.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Grammy, Rosalia, El Mal Querer

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.