revista

La fórmula del pop elegant de Blaumut, a la portada de l'Enderrock de febrer

La revista encarta el disc 'Alaska' de L'Últim Cavall

El número 299 inclou entrevistes a Da Souza, Relat, Pau Alabajos, Biel Majoral i Magalí Sare i Sebastià Gris

| 03/02/2020 a les 10:00h

La fórmula musical del pop elegant l'ha resolt Blaumut, qui aquest mes de febrer publiquen l'àlbum 0001 (Música Global, 2020) i amb això s'enfilen a la portada de la revista Enderrock de febrer. El quart treball de la formació gira al voltant de la condició humana i els acosta a una declinació sonora més contemporània. 

El número 299 encarta el CD Alaska (Discos de Kirlian, 2019) de L'Últim Cavall, un segon treball amb essència a Amèrica del Nord que ve acompanyat d'una entrevista amb profunditat. La revista també inclou converses amb els garrotxins Relat, guanyadors del Premi Cases de la Música i finalistes del Sona9 2019, els mallorquins Da Souza, que es vesteixen de siurells al nou disc Salsa agredolça (Bubota, 2020), el cantautor Pau Alabajos i les urpes d'amor i lluita de Les hores mortes (RGB Suports, 2020), Magalí Sare i Sebastià Gris, que transgredeixen la clàssica en el llarga durada A Boy & a Girl (Microscopi, 2020) i Biel Majoral amb el seu esperat quart disc.

La revista de febrer també aprofita per parlar amb altres bandes que estan d'estrena: Jorra i Gomorra, La Marta Rius, Roger Margarit i Arc de Triomf. En un format més breu, entrevistem VerdCel, Èxta6, KOP i Ushanka amb motiu de les seves sortides discogràfiques. El segon número de l'any, a més, dedica un espai a Martín Rodríguez, així com a Guillem d'Efak i la seva aportació en la Nova Cançó. 

La secció de Músics & Cellers la cantautora selvatana Marta Pérez de Les Anxovetes visita el Celler d'Esclanyà, regentat per Pau i Joan Carbó. A La Fonoteca, Oriol Rodríguez parla amb Jordi Puig d'U98 Music i a La Playlist es descobreix la banda sonora imprescindible del periodista i escriptor Eloi Vila. Per altra banda, a la secció Acords i desacords, opinen Mireia Vives i Jordi Borràs. El disc del mes per Jordi Bianciotto és A Boy & a Girl (Microscopi, 2020) de Magalí Sare i Sebastià Gris.
 

Portada Enderrock 299 Foto: Michal Novak

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, revista, Blaumut, L'últim cavall, Relat, Da Souza, pau alabajos, Magalí Sare i Sebastià Gris, Biel Majoral, Guillem d’Efak, Jorra i Gomorra, roger margarit, arc de triomf, La Marta Rius, Martín Rodríguez, Èxta6, Ushanka, VerdCel, Kop

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.