Actualitat

El coronavirus trastoca els plans de La Pegatina

La banda anul·la tots els concerts de la gira europea, tret dels de París i Nantes, que s'han posposat

També s'endarrereix l'enregistrament del nou disc

| 20/03/2020 a les 11:00h

La Pegatina
La Pegatina | Xavier Mercadé
La crisi sanitària provocada pel coronavirus ha alterat els plans de futur immediat de molts grups, entre ells, La Pegatina. Ahir la banda havia d'actuar a Nantes i avui tenia previst un concert a París: havien de ser l'inici d'una gira europea que també els havia de dur a Alemanya, Suïssa i Àustria. La banda de Montcada i Reixach ha cancel·lat tots els concerts de la gira tret dels de Nantes i París, que tindran lloc el proper octubre. Es dona la circumstància que és el segon ajornament que pateixen, ja que inicialment s'havien d'haver efectuat el novembre de 2019, però una lesió d'Adrià Salas ho va impedir. 

Pel que fa al nou disc, el grup està pendent de la data d'enregistrament. "L'havíem de començar a gravar el 6 d'abril però em sembla que haurem de retardar-ho una mica", assegura l'integrant Rubén Sierra. Tot i això, assegura que ja s'està treballant a distància amb el productor per tal de tenir els temes maquetats el primer dia d'estudi.

La intenció és tenir l'àlbum enllestit al juny, abans d'iniciar una gira europea entre juny i setembre que culminarà amb els dos concerts ara ajornats. Aquesta gira tindrà un sol concert a l'Estat espanyol: el 19 de juny al Share Festival, a Barcelona.

A l'octubre s'iniciarà la gira de presentació del nou disc, que els portarà per grans recintes de l'Estat: Wizink Center a Madrid, Coliseum a La Corunya, BEC a Bilbao, Multiusos de Saragossa i un recinte per confirmar a Barcelona que tant pot ser a l'aire lliure com un espai gran, tipus Sant Jordi Club.
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, coronavirus, La Pegatina, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.