sona9

El Sona9 obre les portes a la vintena edició

El certamen d'enguany arriba amb moltes novetats i obre la convocatòria de participació fins al 31 de maig

| 01/04/2020 a les 12:00h

Sona9 2020
Sona9 2020
Avui s'obre el termini per inscriure's al concurs Sona9 2020. En aquesta vintena edició els grups i solistes que fan música en català poden presentar un mínim de tres cançons originals fins al 31 de maig a la pàgina web del Sona9. Pel que fa als premis -que inclouen enregistraments, concerts i tallers-, enguany el concurs atorgarà fins a set guardons amb una dotació superior a 60.000 euros. 

El certamen 2020 vol adaptar-se a la situació d'excepció que vivim i per aconseguir-ho utilitzarà el format multimèdia per visibilitzar els participants del concurs. A més, en els premis també es potenciarà aquest format i s'inclou l'ús de les xarxes socials per a la difusió d'EPs, singles i videoclips.

Una altra novetat serà la participació de cinc dels productors que han treballat amb el concurs -que fins ara han estat Jaume Pla (Mazoni), Xavi Ciurans (Gertrudis), Josep Thió (Sopa de Cabra), Juanjo Muñoz (Gossos), GuillaminoToni XuclàMiqui Puig, Joan Pau Chaves (Els Pets) i Jordi Bastida (Els Pets)- que es retrobaran en la fase final d'aquesta 20a edició.

Seguint la dinàmica dels altres anys, el Sona9 2020 consistirà en un conjunt de proves que els artistes hauran d'anar superant fins a arribar a la final, que se celebrarà a la sala Luz de Gas de Barcelona el dia 18 de novembre, tot i que les dates de les fases poden variar a causa de l'estat d'alarma per la Covid-19.

Els guardons resultants s'atorgaran segons set categories: Premi Sona9, Premi Joventut, Premi Èxit, Premi Cases de la Música, Premi Verkami per votació popular, a més de dos guardons especials: el Premi Rodautors i el Premi Bioritme. Els guanyadors gravaran un disc i un clip i, a més, se'ls oferirà tallers de producció de directe i assessorament amb la col·laboració amb les Cases de la Música i la Fundació SGAE.

El Sona9 està organitzat per Grup Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat, TV3 i els Departaments de Joventut i Cultura de la Generalitat, amb el suport del Govern de les Illes Balears i la Generalitat Valenciana, de la Fundació SGAE i les Cases de la Música, i el patrocini d’Estrella Damm.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sona9 2020, concurs, sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.