Actualitat

El repertori del coronavirus #50

Cada dia us oferim un recull d'algunes de les cançons contra el confinament que pengen els artistes catalans

| 06/05/2020 a les 20:00h

Imatge il·lustrativa
Quan vam començar aquest recull diari poc ens pensàvem que arribaríem a les 50 edicions. Al principi moltes cançons parlaven del coronavirus. Poc a poc la terminologia ha anat variant i darrerament la majoria s’hi refereixen com la Covid19. I temàticament, generen més cançons la quarantena i el confinament que no pas el virus. Avui, capítol 50 de les cançons de confinament.

Comencem amb un interessant experiment de mesclar dues cançons: una de catalana i una de basca. Carol Rovira i Ylenia Baglietto canten “Abril 74” i “Txoria txori”.



Els germans Múñoz d’Estopa viuen el confinament separats. Però telemàticament s’uneixen per a reinterpretar cançons com ara “Despertar”.



Graut és un grup de rock de Sabadell i “Escolant-se” és una cançó del seu primer disc que aran han recuperat en versió confinada.



Des de Valls, Elena Volpini he gravat “Un altre dia” a casa durant el confinament.



El rocker de Breda Josep Maria Baulenas 'Baule' recupera una vella cançó, “Soroll de timbals”. Tot i els anys passats, com diu ell mateix, la cançó podria haver estat coposta fa pocs dies.



“Soledat” és un poema de Vicent Andrés Estellés que Feliu Ventura ha musicat i canta des de la quarantena.



Jorcx recupera una vella cançó que feia prop de 15 anys que no cantava, “Maleida absenta”.



Els barcelonins Sisena passen pel seu sedàs “Esbarzers” de La Gossa Sorda.



Gospelsons Mataró s’atreveixen amb el clàssic “Stand by me” de Ben E. King.



Els alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Agramunt aprenen a tocar els seus instruments fent versions com aquesta “Que tinguem sort” de Lluís Llach.



La comunitat educativa ha viscut el confinament amb preocupació per seguir en contacte amb els alumnes. Des de Mallorca i dedicada especialment a l’alumnat, ens arriba aquesta versió de “Hey ya”: “Queda’t”.





 
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, estopa, Ylenia Baglietto, graut, Elena Volpini, Baule, Feliu Ventura, Jorcx, Sisena, Gospelsons, Escola Municipal de Música d'Agramunt, Carol Rovira, coronavirus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.