estrenes

Zulabard canta a l'amor que «Se'n va»

Presentem en primícia el nou tema de Ruben Campo

| 14/05/2020 a les 12:00h

Zulabard
Zulabard | Bàrbara Balcells
Sota el pseudònim de Zulabard, Ruben Campo presenta enguany un segon disc, continuació del debut Late to wait (autoeditat, 2018). L'àlbum portarà el nom de The year of light (Au! Records, 2020), i malgrat que sorgeix en un any que ha començat especialment fosc, es proclama com un treball per recercar la llum interior. En aquest nou disc, a més, Campo surt momentàniament de les brides de la llengua anglesa i s'atreveix a cantar, per primera vegada, en la seva llengua materna. Estrenem en prímica "Se'n va".



"Va ser la primera cançó que em vaig animar a cantar en català", explica el músic. La primera en compondre's de les dues peces en català que conformen el disc. El tema és una visió crua de l'amor que amb prou feina suporta el pas de temps, amb una base de pop d'autor, passat pel sedàs electrònic i amb un regust d'indie i psicodèlia.

"Si sents el mateix que ahir és que l'amor no creix", versa la lletra, "perquè jo quan desitjo de veritat sento el foc, la terra, el vent i el mar". Campo explica com a la cançó es refereix a l'amor que s'ha estancat, "la sensació aquella que res no és el mateix. Parla d'un amor pla i de com sortir-se'n; de buscar l'amor que t'ho remogui tot".
 

Zulabard Foto: Bàrbara Balcells

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Zulabard, actualitat, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.