coronavirus

Pinta la pinça i Glaucs contra el coronavirus

La iniciativa vol recaptar diners per a la investigació contra el virus i organitza un videoclip col·laboratiu amb el tema "Tot és possible" del grup del Baix Empordà

| 18/05/2020 a les 10:30h

'Pinta la pinça'
'Pinta la pinça'
Si en podem treure alguna cosa bona de la situació de crisi sanitària és la solidaritat que desperta en les persones. 'Pinta la pinça' és una iniciativa que han engegat l'Arlet, una nena de set anys, i el seu pare, Jordi Hernández. L'objectiu d'aquest projecte solidari és recaptar diners per a la investigació contra el coronavirus. La família ha utilitzat la cançó de Glaucs "Tot és possible" com a himne del projecte i el grup ha volgut organitzar un videoclip col·laboratiu, amb una versió acústica del tema adaptada a la iniciativa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de PINTA LA PINÇA (@pintalapinca) el


La idea va sorgir de la petita Arlet que ha perdut dos avis en aquesta pandèmia, i va proposar al seu pare muntar una paradeta per vendre pinces pintades i donar els diners a l'hospital. Amb la situació de confinament però, això era impossible, i Hernández va pensar que es podrien aprofitar les xarxes socials per dur a terme la idea, i així va néixer el perfil d'Instagram 'Pinta la pinça'. Des de llavors, cada dia centenars d'adults i infants envien imatges de les seves pinces pintades i missatges d'ànim a la família.

Fins al moment, altres persones han col·laborat en la iniciativa ajudant amb la gestió del perfil a xarxes o dissenyant una pàgina web. Però Jordi Hernández també vol aconseguir que les empreses i institucions donin suport al projecte i així aconseguir que per cada seguidor que tingui el compte d'Instagram, es doni un euro per a la investigació. Actualment, 'Pinta la pinça' arriba a més de 22.000 seguidors a la xarxa social i tots els fons recaptats es volen destinar al projecte de la Fundació Lluita contra la Sida, 'Yo me corono'.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de PINTA LA PINÇA (@pintalapinca) el

 
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, actualitat, pinta la pinça, coronavirus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.