festivals

Us Estrimem Fest és el primer festival de música infantil en línia

La iniciativa està organitzada per El Pot Petit, Dàmaris Gelabert, Xiula i Reggae per xics i se celebrarà al juny

| 27/05/2020 a les 16:30h

Dàmaris Gelabert des de casa
Dàmaris Gelabert des de casa | Arxiu
Us Estrimem Fest, és el primer festival de música per a públic infantil en línia, organitzat pels grups i músics El Pot Petit, Xiula, Reggae per Xics i Dàmaris Gelabert. I és que en aquests temps de coronavirus, complicats per tot el sector musical, però especialment pels grups de música infantil, els artistes s'han reorganitzat per poder seguir oferint contingut, cultura i distracció als més petits de casa, però poder rebre'n també algun retorn. Així, oferiran en streaming quatre concerts des de l'Auditori de Girona, els dies 6, 7, 13 i 14 de juny.


Cada dia, a les 18h, actuarà un dels grups del festival i el concert es podrà seguir en directe des de l'aplicació i la web de Ticket Concerts -a més d'en diferit durant les 24 hores següents a l'actuació-. L'entrada del festival és un abonament familiar únic de 20€ amb el qual es podrà accedir als quatre concerts. A més, a través de les xarxes socials de cada grup, es faran diverses propostes al públic per tal d'interactuar amb ell i aportar-li al festival aquelles petites coses que tenen els concerts en directe. De moment, han penjat el cartell del festival en blanc i negre perquè, des de casa, es pugui acolorir. Aquí trobareu l'enllaç de descàrrega.
 

Cartell d'Us Estrimem Fest per acolorir


Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, coronavirus, dàmaris gelabert, xiula, reggae per xics, el pot petit, música familiar, us estrimem fest, actualitat, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.