Actualitat

Es posa a la venda el concert català de Johnny Hallyday

Una edició de col·leccionista recupera l'actuació de l'astre francès a Port Barcarès de 1969

| 03/06/2020 a les 17:00h

Johnny Hallyday a Port Barcarès 1969. Fotografia utilitzada a la portada del disc
Johnny Hallyday a Port Barcarès 1969. Fotografia utilitzada a la portada del disc | Arxiu / Amado Jover
Johnny Hallyday és una icona del rock’n’roll. Un artista amb una trajectòria dilatadíssima que va viure del i per al rock durant més de 50 anys. A la seva extensa discografia, des de divendres passat hi podem afegir un disc ben espacial, Johnny 69 Live Port Barcarès (Mercury, 2020). Es tracta d’un doble vinil que recull el primer concert de la gira de 1969, que va començar a Port Barcarès el 9 d’agost de 1969.


En aquell moment, Hallyday tenia 26 anys i el públic català va poder gaudir en plenitud de l’astre del rock francès. Entre les cançons que va interpretar –i que ara podem recuperar al disc– hi ha “Je suis né dans la rue”, "Que je t'aime" i "Voyage au pays des vivants”. Aquest doble vinil està considerat una peça de col·leccionista i només se n’han fet 3.000 exemplars.
 
 
Vinil a banda, també s’ha posat a la venda un quàdruple CD amb material de Johnny Hallyday de 1969. El primer és la reedició del disc Rivière… ouvre ton lit (Phillips, 1969) remesclat de nou. Al segon hi trobem gravacions fins ara inèdites d’enregistraments fets aquell 1969. Al tercer, l’actuació al Palau dels Esports del 26 d’abril de 1969 (la primera d’una sèrie que faria fins al 4 de maig) i, al quart, l’esmentat concert de Port Barcarès. El cofret també és material de col·leccionista i només se n’han fet 4.000 còpies numerades. Els dos concerts que ara es publiquen pertanyen a l’arxiu de la ràdio Europe 1, que en va fer les retransmissions.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Johnny Hallyday, Rock'n'roll, Catalunya Nord

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.