actualitat

Reobre Arts Santa Mònica amb l'exposició de Lluís Llach

El centre cultural extrema les mesures d'higiene i seguretat per tal d'obrir amb certa normalitat

La mostra romandrà oberta al públic des d'avui mateix i fins el 27 de setembre

El projecte és una iniciativa del Grup Enderrock comissariada pel director escènic Lluís Danés i organitzada per l’àrea de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Inauguració de l'exposició Llach com un arbre nu a l'Arts Santa Mònica de Barcelona

Visita l'exposició sobre Llach des del sofà

| 09/06/2020 a les 13:00h

Exposició 'Com un arbre nu'
Exposició 'Com un arbre nu' | Xavier Mercadé
Arts Santa Mònica reprèn la seva activitat a partir d'avui. El centre cultural manté l'exposició 'Lluís Llach. Com un arbre nu' -iniciativa del Grup Enderrock, comissariada pel director escènic Lluís Danés i organitzada per l’àrea de Cultura de la Generalitat de Catalunya-, i el mes que ve inaugura l'exposició 'Paisatges desitjats'. Les dues mostres romandran obertes fins el 27 de setembre.

L'exposició dedicada a Lluís Llach se situarà al Claustre Max Cahner i constitueix un viatge a través de la seva música, des de les primeres cançons fins a "L'estaca". Una mirada artística i multisensorial a les peces de l'artista, amb motiu de 50 anys de carrera. L'activitat 3D -Llach fet en realitat virtual tocant al piano “Com un arbre nu”- que havia d'acompanyar l'exposició, però, queda clausurada definitivament.


Per tal de poder dur a terme aquesta reobertura de manera segura, el centre reduirà el seu aforament a un terç durant aquest mes de juny, tindrà un horari també reduït i disposaran de diverses mesures de seguretat i higiene tant per als visitants com pels treballadors. També, seguint les indicacions oficials, els visitants hauran de respectar la distància de seguretat i utilitzar mascareta.  

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, arts santa mònica, lluís llach, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.