actualitat

Maria del Mar Bonet torna al Jamboree

El 10 i 11 de juliol la cantant mallorquina hi actuarà acompanyada de Borja Penalba

Concert de Clarence Bekker a la sala Jamboree de Barcelona

Concert de Kween Cortés a la sala Jamboree de Barcelona

Joanjo Bosk, Canimas i Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba al Barnasants

| 19/06/2020 a les 11:30h

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba
Maria del Mar Bonet i Borja Penalba | Juan Miguel Morales
El Jamboree va reobrir les portes fa unes setmanes, i d'aquí a uns dies viurà una actuació especial. Maria del Mar Bonet hi farà quatre passis (els dies 10 i 11 de juliol, en doble sessió) acompanyada pel guitarrista Borja Penalba.

Maria del Mar Bonet va debutar al Jamboree l'any 2012, fent una sèrie d'actuacions al costat del pianista Manel Camp per presentar el disc Blaus de l'ànima (Picap, 2011). Ara hi torna en quatre nous concerts en què la cantant aprofitarà el caliu de la sala per oferir-ne la vessant més íntima i propera. L'acompanyarà Borja Penalba, músic valencià amb qui ha anat teixint moltes complicitats. Des que es van conèxier a Sueca fa set anys, no han deixat de fer concerts arreu dels Països Catalans quan han trobat el moment i l'ocació. Tots dos interpretaran clàssics del repertori de Maria del Mar Bonet, i també algunes peces inèdites que han anat treballant plegats als escenaris.

Aquí els podeu veure interpretant "Em dius que el nostre amor", poema de Joan Vergés musicat per Toti Soler que la cantant va versionar al seu disc Maria del Mar Bonet (Bocaccio, 1971):

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concerts, Borja Penalba, Jamboree, Maria del Mar Bonet, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.