actualitat

La mixtape desconfinada de Stay Homas

El trio emblema del confinament publica les cinc cançons més victorejades sota el nom 'Desconfination' i anuncien la gira per 2021

«In the End», Stay Homas més enllà del confinament

| 03/07/2020 a les 11:00h

Stay Homas
Stay Homas | Juan Miguel Morales
Stay Homas es va coronar com el trio del confinament. Perquè van sorgir precisament en plena quarantena, amb unes cançons que prenien aquells moments estranys com a temàtica. Però no només per això. Aquells temes que van fer en un inici per distreure's del tedi d'estar tancats a casa, van acabar donant la volta al món i donant-los èxit internacional, fins al punt que fins i tot un artista del nivell i reconeixement de Michael Bublé va versionar un dels seus temes: "Gotta Be Patient" amb Judit Neddermann.

Ara, per fi, ells i les seves cançons es deconfinen. Amb la vocació i intenció d'anar més enllà i de no quedar encasellats en el trio d'un confinament caduc, Stay Homas tanca aquesta primera etapa amb una gravació d'estudi -i no amb un mòbil, a la seva terrassa i tocant amb una palangana- d'algun dels seus temes més victorejats. Desconfination (Sony Music, 2020) recull els cinc temes més valorats pel seus seguidors, escollits en votació: "In the End", "The Bright Side" amb Oques Grasses, "Gotta Be Patient" amb Judit Neddermann, "Estamos mal" amb El Kanka i "Volver a empezar" amb Nil Moliner. A més, totes les peces apareixen amb els respectius videoclips, dirigits i produïts per Marta Mas (@leentrelineas).



I és que, encara sense un disc editat, el trio ja va aconseguir arribar a un públic de més de 400K a Instagram, catorze milions de reproduccions a YouTube i més d'un milió a Spotify. Així, amb un èxit aclaparador arreu del món i amb una demanda creixent de per fi poder-los veure en directe, després de seguir-los durant mesos a través de la pantalla del mòbil, Stay Homas ha tancat una gira que els portarà a recórrer Europa i fins i tot a l'altra banda de l'Atlàntic. Ja amb un nou disc sota el braç -previst pels propers mesos-, el trio visitarà en el Tour 2021, diferents ciutats d'Espanya, d'altres d'europees, com Londres, París, Brussel·les o Milà, a més de Ciudad de México, Bogotá, Santiago de Chile, Montevideo o Buenos Aires. Però començant, com no, per casa, amb dos concerts a la sala Razzmatazz de Barcelona (els dies 2 i 4 d'abril). Tot i que aquest estiu Stay Homas anirà agafant el ritme pujant a l'escenari d'alguns dels festivals més grans de Catalunya com El Grec, Sons del Món o Porta Ferrada.


 

Stay Homas Tour 2021

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Desconfination, Stay Homas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.