festivals

Stay Homas inaugura avui el Festival de la Porta Ferrada

El cicle de Sant Feliu de Guíxols programa concerts per a tot l'agost

Entre els artistes que hi actuaran s'hi troben Albert Pla, Nil Moliner, Andrea Motis, Sopa de Cabra, Manel o Els Amics de les Arts entre altres

La millor primera vegada

| 05/08/2020 a les 14:30h

Stay Homas
Stay Homas | Xavier Mercadé
L’organització de la 58a edició del Festival de la Porta Ferrada ha fet un punt i seguit però apostant per la música. La crisi sanitària ha ajornat actuacions fins al 2021 (Jamie Cullum, Ben Harper, Simple Minds, Bad Gyal, Leiva, Kool and the Gang, God Save the Queen i Dàmaris Gelabert), i els concerts es limitaran al Guíxols Arena i la plaça Abadia.

Aquesta nova edició adaptada arrenca aquest vespre amb el concert d'Stay Homas, que desconfinaran els seus temes al Guíxols Arena, després del clamorós èxit del seu debut al Festival Grec. Demà, pujarà Albert Pla a l'escenari per presentar l'espectacle Miedo. Durant el cap de setmana es desplaçaran fins a la Costa Brava Los Secretos amb Coque Malla, Nil Moliner, per descobrir Bailando en la batalla (Warner, 2020), i el duet santcugatenc Arnau Griso.

Els concerts es reprendran dimecres vinent, 12 d'agost, amb l'actuació de Jethro Tull i Andrea Motis, el 13, i un cap de setmana amb els directes del violinista Ara Malikian i Amaral, que faran dues actuacions acústiques dissabte i diumenge. Tancaran el festival artistes del tall de Sopa de Cabra (18/08), Miguel Poveda (19/08), Manel (21/08) o Els Amics de les Arts (22/08). La traca final però, la posaran les 'Stars Km0', amb quatre dies de música clàssica i jazz a la Plaça Abadia: Gala Lírica(24/08), Homenatge a Robert Gerhard (25/08), 250 Aniversari de Beethoven (27/08) i Ramon Cardo & Traç 60's Quartet (28/08).
 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, festivals d'estiu, Porta Ferrada, Festival de la Porta Ferrada, Stay Homas, Albert Pla, Nil Moliner, Andrea Motis, Sopa de Cabra, Manel, Els Amics de les Arts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.