actualitat

El camí en solitari del cantant de Lágrimas de Sangre serà en català

Still ill, fins ara conegut com a líder de la banda de rap combatiu maresmenca, posa fil a l'agulla al seu propi projecte, que es consolidarà en un disc íntegrament en català a mitjan setembre

| 15/07/2020 a les 12:30h

Still ill
Still ill | Arxiu de l'artista
Still ill és l'alter ego musical de Jordi Estivill, músic alellenc conegut per ser una de les veus de Lágrimas de Sangre, posicionada entre les formacions imprescincibles dins l'escena urbana del territori català i espanyol. Un any després de l'últim llançament discogràfic de la banda, el cantant decideix posar en marxa el seu camí musical en solitari sota el nom artístic que ja l'identificava. Així doncs, Still ill desvela que publicarà un nou disc aquest proper setembre que, a més, serà íntegrament cantat en català. 

Allò que no mor mai (Guspira Records, 2020), és el nom que respondrà a aquest compendi inèdit que sens dubte ha generat expectativa entre els seguidors de la formació LDS. El músic va fer pública la notícia a través del seu perfil personal a Instagram, però en cap moment s'ha sospitat que això esdevingui un possible final per la banda que fins ara ha liderat. De fet, la banda té previst tornar amb més força que mai i actuar en un nombre generós de festivals de renom de cara a la propera temporada. 

El debut en solitari d'Still ill promet ser un àlbum farcit de sorpreses, col·laboracions i nous reptes, tot pelgat sense abandonar la transgressora línia de rap combatiu que destil·la Still ill quan trepitja els escenaris. El fet que sigui en català no respon sinó a la motivació del cantant a fer un àlbum sencer de temes en la seva llengua materna, un codi que ja ha utilitzat en comptades ocasions des de LDS, com ara al tema "Tocar fusta" que va publicar juntament amb Senyor Oca aquest passat gener. 


Per la seva banda, Microbio Neidos, companys de Still ill a LDS, tampoc no es quedaran de braços plegats. Ambdós músics es troben treballant en els seus respectius treballs en solitari que també es destaparan en els propers mesos. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actutalitat, Lágrimas de Sangre, Still ill, rap, masnou, barcelona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.