Actualitat

La Cançó es reivindica

Prop de 200 cantants catalans, espanyols, europeus i d’Amèrica llatina donen suport a la creació de l’Ateneu de la cançó.

Pere Camps: «Des de Barcelona es pot projectar la cançó d'autor a tot el món»

| 21/07/2020 a les 18:30h

Lluís Llach
Lluís Llach | Juan Miguel Morales
Aquesta tarda el CAT ha acollit un acte on s’ha presentat un manifest de suport a la creació d’un espai de programació estable de Cançó d’autor a la ciutat de Barcelona. Es tracta d’una vella reivindicació que des de fa anys manté el director i impulsor de BarnaSants. Entre els artistes signants del manifest hi ha Sílvio RodríguezPaolo ConteJoan Manuel SerratLluís LlachMaria del Mar BonetMarina RossellCesk FreixasPemi Fortuny o Pedro Guerra entre molts altres. A l'acte de presentació hi han estat presents Quico Pi de la Serra, Joan IsaacRoger MasSílvia ComesIvette Nadal i Pau Alabajos.


L’Ateneu de la Cançó és un projecte que uneix la voluntat de tenir un espai de programació estable de cançó d’autor amb un centre que tingués un espai per a la documentació i altres espais per a activitats relacionades amb la cançó d’autor. L’autora del projecte és la sociòloga Gemma Ponsa i ha comptat amb la direcció del professor en ciència política i exregidor de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Pemi Fortuny, Cesk Freixas, marina rossell, Ateneu de la Cançó, Sílvio Rodríguez, Maria del Mar Bonet, Pedro Guerra, Lluis Llach, Joan Manuel Serrat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.