Sona9

Cuarto Segunda, arrels de hip hop

Des de Lleida, Cuarto Segunda és un dels 18 classificats del Sona9 2020

El Sona9 ja ha escollit els 18 grups classificats

| 03/08/2020 a les 12:30h

Cuarto Segunda
Cuarto Segunda | Jordi Ganduxé

Enguany han estat 139 els artistes d'arreu dels Països Catalans que s'han presentat al concurs Sona9. El passat mes de juny, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que formaran part d'aquesta 20a edició. I durant l'agost descobrirem, una per una, les propostes de la nova fornada musical elegides pel concurs organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat, TV3 i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm. Avui coneixem Cuarto Segunda.

Cuarto Segunda Foto: Arxiu del grup


Cuarto Segunda venen des de Lleida amb una proposta de hip-hop, un directe potent i lletres reivindicatives a ritme de rap, funk, rock, electrònica i reggae, confeccionat amb banda. La seva trajectòria compta amb el pas per diversos grups d'estils variats. El 2017 van gravar el primer EP, Origen, i des de llavors han publicat senzills per donar continuïtat al projecte. Han compartit escenari amb Lágrimas de Sangre, Auxili, Miquel del Roig i Porto Bello. Musicalment, beuen d'influències com Aspencat, Naaman, Zoo, Lágrimas de Sangre, KaseO, Auxili, Adala, The Cat Empire, La Gossa Sorda o La Raíz.


Els components de la banda són Israel Kossonou (veu), Aksel Germes (veu), Eduard Callejón (guitarra i veus), Killian Aubà (baix, guitarra i veus), Jan Santaló (bateria, teclats i veus) i col·laboracions amb artistes femenines com Martina Puigdomènech (guitarra rítmica). 


Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Cuarto segunda, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.