festivals

Sant Boi ja sona

El festival en línia Sant Boi Sona acaba avui després de 2 dies de concerts

| 12/09/2020 a les 13:00h

Deker al Sant Boi Sona
Deker al Sant Boi Sona
El festival Sant Boi Sona és una mostra de concerts d'artistes de 'Km. 0' en streaming. Des del djous 10 i fins avui mateix, són 14 els grups locals que han programat des de l'organització. Presentats per l'actriu i cantant Dolo Beltrán, i produïts per la productora Benecé, tots els directes s'emeten des d'un plató a Can Massallera.

De moment, pel festival ja han passat bandes com Boi Flamenco, Riu, 13 Grados, MP Crew, Deker, Olvido París, Partido, Gallina Rex o Último Rekurso. Tots els vídeos han quedat publicats al web de Sant Boi Sona, des d'on el públic en pot seguir gaudint i, els músics, utiltizar-ho com a material per a la pròpia promoció.

Avui obrirà la jornada en línia Núria Pine i Lora D. (20 h), seguides del duet Chet (21 h). La nit anirà avançant amb Trau (22 h), Boïra (23 h) i Deskarats (00 h) com a banda sonora. Registrant-te al web del festival, a més, s'activa l'opció de poder interactuar amb els grups mitjançant un xat en directe. A través del web, a més, també es pot gaudir de l'exposició 'Sant Boi Sona!', amb text d'Ernesto Barba, que recorre les imatges que el músic i fotògraf Antonio Benítez ha fet de l'escena musical de Sant Boi.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concerts en línia, festivals, Sant Boi Sona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.