festivals

El retorn del FiM Vila-seca, després de 5 anys

La Fira de música emergent i familiar de Vila-seca retornarà amb una nova edició l'any vinent

Amb 16 edicions a l'esquena, la FiM va deixar de celebrar-se el 2016

| 15/09/2020 a les 17:30h

FiM Vila-seca
FiM Vila-seca | Arxiu de la Fira
Ja fa quatre anys que la Fira de música emergent i familiar de Vila-seca (FiM) va anunciar l'aturada, amb una darrera edició el 2016. Enguany, i en el marc del MMVV Pro, Vila-seca ha anunciat que recuperava de nou la fira per una dissetena edició prevista pel 7, 8 i 9 de maig de 2021.

La Fira ha decidit tornar en un moment tan complicat com aquest, amb la pandèmia i la crisi del sector, en què consideren que cal, més que mai, "cooperar i treballar de forma estratègica". Així, amb la volutant de ser un punt de referència per a professionals del sector, però també per a públic general amant de la música, la FiM es repsenta de nou renovada i com un doble aparador: per un costat, el de música moderna emergent -ja sigui d'artistes novells o de projectes nous de músics que ja tenen cert recorregut- i, per l'altre, el d'espectacles per a públic familiar.


A partir del proper mes d'octubre, i durant dos mesos, tots aquells artistes que hi estiguin interessats i encaixin amb la iniciativa podran inscriure's en la convocatòria de la Fira i presentar-hi el seu projecte. 

D'altra banda, la Fira ha decidit també impulsar un nou programa d'activitats per a professionals de la indústria i sector musical, que sota el nom de FiM PRO, oferirà formacions, speed meetings, reunions sectorials i itineraris de programació específics.

Contingut relacionat

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, música familiar, Fira de música emergent i familiar de Vila-seca, música emergent, actualitat, festivals, sector musical, FiM 2021, F, FiM

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.