estrenes

Una «Dosi» d'amor de Fito Luri

Estrenem el nou tema del músic reusenc, a dos dies de descobrir la totalitat de l'àlbum 'Diari de llambordes'

Fito Luri ensenya la «Trampa mortal» que pot ser el temps

| 23/09/2020 a les 13:00h

Fito Luri
Fito Luri | Arxiu de Núvol Blanc Comunicació
El reusenc -tot i que nascut a Tarragona- Fito Luri presenta aquest divendres el vuité disc, Diari de llambordes (Kasba, 2020), que, tot i mantenir les lletres intimistes que caracteritzen el treball del músic, endureix la sonoritat. Després de més d’un any coent-lo i presentant-ne algunes de les cançons, com “Trampa mortal”, avui descobreix “Dosi” per a Enderrock.cat.

En aquest tema, la veu càlida de Fito Luri canta a un amor que frega el desamor, a la buidor del cor a qui li ha faltat “una mica més de dosi d’amor”. Una cançó que, malgrat que tingui un destinatari, convida qui l’escolta, des dels primers acords, a passar, seure i autoeximinar-se davant la primera pregunta que formula: “Com estàs?”.

 
Amb Diari de llambordesLuri explora, rebusca i imprimeix vuit temes en què l'amor, en totes les seves variants, n'és el protagonista. Un disc que ha mutat de sonoritat arran del confinament i que, d'aquesta manera, obre tota una nova etapa sonora en la carrera musical de l'artista. L'àlbum es podrà adquirir i escoltar a partir d'aquest mateix divendres. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Diari de Llambordes, Dosi, Fito Luri, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.