estrenes

El diagnòstic profund de Marc Amat

Descobrim «Al mig de tot» , un dels deu temes inèdits que conformaran el nou disc del músic olesà, 'Fantàstic'

| 30/09/2020 a les 12:00h

Marc Amat
Marc Amat
Hi ha qui va a la consulta mèdica perquè té mal d'esquena, li costa dormir o bé està refredat. Tenint en compte que és tardor, podríem pensar que aquest darrer és el cas de Marc Amat, que s'asseu davant metgessa i infermer i els recita un batibull de sensacions intrínseques difícils de diagonisticar. "Al mig de tot", però, no és un tema sobre constipats i medicaments, ho descobrim avui en exclusiva a Enderrock.cat. 


Abismes, cançons, silencis i algun "m'agrades molt" llunyà, són alguns dels glòbuls que corren per les venes de Marc Amat, que avui presenta el senzill del que serà el seu primer llarga durada previst pel 30 d'octubre, Fantàstic (Picap, 2020). El clip que acompanya aquesta primera senya ha estat dirigit pel barceloní -i també músic- Pol Fuentes, i els intèrprets són Emma Duran, Marc Ferragut, i el mateix Marc Amat

Per a la producció de l'àlbum, l'olesà ha comptat amb l'afortunada aportació de Dani Ferrer (Love of Lesbian, entre d'altres), i amb la col·laboració de la banda Els Prescindibles, que enguany l'acompanyaran als escenaris. El disc inclourà deu temes inèdits que destaquen per la qualitat lletrística de l'artista, però també per l'evolució melòdica i compositiva que el distingeix de l'EP Ara torno (Picap), amb què Amat debutava en solitari ara fa dos anys. En aquesta ocasió, aposta per la fusió pop-electrònica i la lluminositat. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Marc Amat, Al mig de tot, Fantàstic, Picap, Pol Fuentes, Dani Ferrer, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.