ESTRENES

El pop somiador i autèntic de Cercle

Presentem «Millor que sa mel», la nova cançó del mallorquí sobre la confiança en un mateix

| 15/10/2020 a les 12:00h

Cercle
Cercle | Pablo Izaguerri
Després d'una llarga trajectòria en diferents formacions musicals, l'any 2018 Francesc Torrens agafava el timó, obria veles i començava a navegar a la recerca d'una música representativa, eclèctica i a la descoberta de nous sons. Sota el nom de Cercle, ​ha treballat en aquesta direcció i avui presentem "Millor que sa mel", un senzill del nou àlbum Moments tan ben cremats (Autoeditat, 2020). 



Una cançó que, com l'autor explica, està inspirada en el darrer àlbum del cantautor anglès Nick DrakePink Moon (Island Records, 1972). Una història dedicada a una persona alegre, dolça, tot utilitzant la comparació constant "ets millor que sa mel quan ets tu". Un crit que ens apropa a l'autenticitat, a la confiança amb tocs de pop melancòlic i somiador.

El nou treball s'endinsa a noves perspectives sonores, sempre des d'un punt de vista optimista. "És un mantra per estar millor amb un mateix i amb la gent que t'envolta", explica el cantautor mallorquí. Per ell, el temps no deixa de ser una construcció humana i el passat és només una història que ens expliquem a nosaltres mateixos. Cadascú pot decidir què el farà més fort. Reflexions complexes i íntimes en el nou viatge de Cercle.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Millor que sa mel, cercles, francesc torrens, actualitat, edrbalears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.