ACTUALITAT

'Cover', el nou concurs de talents presentat pel terrassenc Miki Núñez

Avui s'estrena el nou programa 'Cover', un concurs musical de TV3

El programa s'emet exclusivament a través de les xarxes socials i està presentat pel cantant Miki Núñez

| 19/10/2020 a les 14:30h

Imatge il·lustrativa
Comença la setmana amb una nova proposta musical i televisiva de la mà de TV3. Es tracta de Cover, un concurs de talents conduït pel cantant terrassenc Miki Núñez (participant del també concurs musical Operación Triunfo) i que només es podrà veure a través dels canals de TV3 i del programa a Twitter, Facebook, Instagram, TikTok, YouTube i TV3alacarta.



Un espai amb entrevistes i molta música en què Els Pets, Els Amics de les Arts, Buhos, Nil MolinerSuu posaran a disposició del programa tota la seva discografia perquè el públic en faci versions. Els grups, el públic i un jurat especialitzat format per Manu Guix -músic i professor també de l'Acadèmia d'Operación Triunfo-, la cantant Elena Gadel, i Marc Bala -presentador del concurs Sona 9 i músic- decidiran la millor versió dels participants. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cover TV3 (@covertv3) on



El funcionament de Cover
El concurs és obert al públic general, que pot compartir les seves versions a través dels seus propis canals d’Instagram o YouTube (prèvia inscripció, oberta fins al 8 de novembre). El programa s'inicia avui a les 20 h i finalitza el 3 de desembre amb una gala en directe des del canal de YouTube de TV3. Mentrestant, diàriament ens aniran oferint les versions de tots els participants mentre el jurat en seleccionarà les cinc millors de cada formació.

Un cop escollides les 25 millors, seran les mateixes bandes (Els PetsEls Amics de les ArtsBuhosNil Moliner i Suu) qui triaran quina versió serà la que els representarà a la gala final. El vencedor o vencedora del concurs, però, serà decidit per votació popular i rebrà un premi de 10.000€.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Miki Nuñez, tv3, estrenes, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.