actualitat

Els orígens de l'underground al documental 'Costa Brava Punk Rock'

El cinematògraf Álvaro Dobaño Requena dirigeix una sèrie documental de sis capítols amb els inicis del punk rock de la Costa Brava com a protagonista

Estrenem el 'teaser' del darrer capítol de la proposta, que sortirà a la llum el proper 1 de novembre

| 26/10/2020 a les 12:00h

Documental 'Costa Brava Punk Rock'
Documental 'Costa Brava Punk Rock'
Costa Brava Punk Rock és un documental de sis capítols dirigit pel cinematògraf Álvaro Dobaño Requena. Ens situem als anys 90 entre Calella de Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols, punt neuràlgic de l'escena underground del territori que va derivar al gènere punk rock estatal, i que ha deixat el llegat de grups com Bullitt, de Sant Feliu de Guíxols, Santi García (No More Lies o Vistalegre), Jordi Llansamà (fundador del segell independent Bcore) o Please Wait, de Sevilla, entre altres.

Tots aquests noms, així com els orígens de l'escena i el context social en què es va formar, són la raó de ser del nou documental Costa Brava Punk Rock, quatre capítols dels quals ja es poden visualitzar a Instagram, Facebook i Twitter des dels perfils de La Tramüntana, nom de la productora del costabravenc Álvaro Dobaño Requena. Avui us presentem en primícia el teaser del proper capítol d'aquesta docusèrie, que sortirà a la llum aquest diumenge 1 de novembre. 


Aquest nou episodi porta per títol "Atzavara" i se situa a la petita sala de concerts de l'escena underground de Sant Feliu de Guíxols, que l'any passat celebrava el 25è aniversari. El capítol analitza els motius de l'èxit d'aquest projecte a través de diversos testimonis. El documental està pensat per a un públic extens, que pot anar des de la generació boomer, que van viure la joventut durant els 90 en un país inestable amb seqüeles de la transició, fins als mil·lennistes, que van viure de primera mà l'auge del gènere punk rock a Catalunya i que troben en ell, traces de la banda sonora d'adolescència.  
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, punk rock, Costa Brava, Actualitat, audiovisual, documental

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.