SONA9

La reivindicació eclèctica de Remei de Ca la Fresca al Sona9 d'iCat

Darrer concert en format acústic del Sona9 amb els arbuciencs Remei de Ca la Fresca

El programa Sona9 s'emet cada diumenge a les 22 h a iCat

El 33 estrena la segona temporada 
del programa 'Sona9'

| 01/11/2020 a les 14:00h

Remei de Ca la Fresca
Remei de Ca la Fresca
La setmana acaba, som diumenge i tornem a tenir una bona dosi musical amb el programa del Sona9 d'iCat. Un espai radiofònic conduït per Lluís Gendrau, que segueix descobrint les noves fornades de grups novells, tot repassant les novetats discogràfiques més destacades i explicant com s'està desenvolupant el concurs de bandes emergents organitzat pel Grup Enderrock.

Aquest vespre arriba la darrera píndola dels Acústics d'iCat, enregistrats des de la Casa de la Música de L'Hospitalet, amb els cinc semifinalistes del Sona9 2020: Les BuchLlesReïnaRemei de Ca La Fresca i Efímer. La darrera setmana ens endinsàvem en l'univers punk de Les Buch i aquesta descobrirem el món del grup Remei de Ca la Fresca. La banda arbucienca posarà remeis de poesia irreverent i dancehall futurista amb melodies generoses i temes sincers. Unes cançons que interpretaran Artur Piera i Xantal Rodríguez, artífexs del projecte, amb tota la banda.


Recordem que els semifinalistes tindran l'oportunitat de gravar un tema original als estudis de la Bucbonera amb la productora del concurs d'enguany, la vigatana Joana Serrat, i l’enginyer de so Tomàs Robisco. Una vegada superada aquesta fase, La Mirona de Salt acollirà la final del Sona9 2020, que comptarà amb les tres bandes classificades. 

Pots escoltar els temes de Remei de Ca la Fresca en el següent enllaç.


 
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, sona9, enderrock, sona9 2020, Remei de Ca la Fresca, iCat FM, sona9 icat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.