estrenes

Sota la pluja de Beals The Band

«Plastic dress» és el nou videoclip del quartet barceloní

| 02/11/2020 a les 14:00h

Beals The Band
Beals The Band
Àlex Murga, Dany Valcárcel, Néstor Navalón i Albert Monsalve són els integrants de Beals The Band, una formació barcelonina nascuda ara fa quatre anys amb l'objectiu de sumar referències properes al neofunk, el popdance o l'r'n'b. Encara conreant els èxits del debut discogràfic, Use Protection (Delirics, 2019), Beals The Band revisita "Plastic Dress" amb un nou videoclip que avui descobrim.


El nou clip de la formació barcelonina juga amb la potència mitjançant una coreografia contemporània, que dibuixen ballant les actrius Marisol Rufo i Paula Espinal. Les imatges s'intercalen amb plans detall dels músics intepretant "Plastic dress", tot plegat en un ambient rocambolesc que es mou entre la vivacitat dels vestuaris i la fredor de l'espai. 

La música de Beals The Band beu d'influències com Bruno Mars, Coldplay, Daft Punk, Michael Jackson o Quincy Jones. Així doncs, la banda aposta per les lletres en anglès, tant per coherència de gènere com pel fet ambiciós d'expansió de públic. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, beals the band, Beals the band, estrenes, plastic dress

COMENTARIS

Captivating

Music4mind, 02/11/2020 a les 19:36

La veu de l'Alex Murga em deixa captivat. La música s'encomana, la lletra trespassa i el video ens envolta de colors. M'agrada!

Plastic Dress

Núria Martí, 03/11/2020 a les 17:27

Felicitats!! M'ha agradat molt. Boníssima veu sobre un boníssimi marc musical!!

Increïbles

Miquel Arbres, 03/12/2020 a les 23:26

He al·lucinat descobrint aquesta banda. Quina qualitat, musicalitat i quines ganes de ballar! Genials, espero poder veure'ls en concert quan tot estigui bé!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.