Sona9

El programa televisiu del Sona9 s'endinsa avui en el pop íntim d'Efímer

Abvui s'emet el quart capítol de la segona temporada del Sona9, que descobreix en el projecte osonenc Efímer

El programa dedicarà cinc espais monogràfics a cada finalista i un darrer capítol dedicat a la final del Sona9 2020

Cada episodi s'emet els dissabtes a les 21.55 h al 33 i a les 12 h a TV3

El pop fusió i passatger d'Efímer

| 07/11/2020 a les 14:15h

Efímer i Marc Bala al programa Sona9
Efímer i Marc Bala al programa Sona9
El cap de setmana passat, creuàvem l'equador del programa televisiu del Sona9, amb el capítol monogràfic dedicat a Les Buch. Així doncs, només ens queden dos dels cinc grups semifinalistes d'aquesta edició del concurs organitzat per TV3 i Grup Enderrock. Començarem per Efímer, protagonistes del quart capítol d'aquesta segona temporada de la versió televisiva del Sona9. 

Efímer és un grup complet, sobretot, si ens fixem en el nombre d'integrants, ni més ni menys que set. Set nois dels voltants de Vic que es van conèixer entre l'Escola de Música de Vic i projectes musicals posteriors, s'uneixen després de la proposta d'Artur Pàmies, líder i compositor de la banda. Junts, van fer un dels primers concerts al Mercat de Música Viva de Vic ara fa un any, i des de llavors han seguit en marxa fins a dia d'avui, que es proclamen semifinalistes de la 20a edició del Sona9. La seva música es podria classificar d'amor-pop. Aquest dissabte els coneixerem al quart episodi del programa Sona9, que s'emetrà a les 21.55 h al canal 33. 


Marc Bala, el presentador del programa, conduirà en mitja hora un episodi que passarà pel concert acústic d'Efímer a La Casa de la Música de L'Hospitalet, per l'entrevista de Lluís Gendrau al programa Sona9 d'iCat, per l'estudi Bucbonera de Caldes de Montbui -on el septet va gravar amb Joana Serrat com a productora- i pel seu local d'assaig, a Sant Vicenç de Torelló.

El Sona9 és una producció de Grup Enderrock realitzada per Clack. La segona temporada del programa arriba dos anys després de la primera versió, amb sis capítols que descobreixen els cinc finalistes del concurs d'enguany i, en l'últim, s'hi desvelarà el guanyador a través d'un episodi dedicat a la final, que tindrà lloc a la sala La Mirona de Salt el proper 18 de novembre.  

A més, cada episodi es podrà tornar a veure el dissabte següent a les 12 h del migdia a TV3, i també a TV3 a la carta. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Canal 33, Sona9, Sona9 tv, Efímer

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.