ENTREVISTES

Pirat’s Sound Sistema: «No hem pogut enregistrar un LP per culpa de la crisi»

Després de dos anys de silenci discogràfic, el trio barceloní presenta l'EP 'Reggae In Pandemia'

| 20/11/2020 a les 18:30h

Pirat's Sound Sistema
Pirat's Sound Sistema | Àlex Belza
Pirat's són els pioners del sound system en català, un grup que funciona des de fa vint anys amb una producció limitada que ara s’amplia amb l’EP Reggae In Pandemia (Propaganda pel Fet!, 2020). En parlem amb l'ànima del trio, Joan Soto.



No cal ser un gran detectiu per adonar-se que les inicials del disc Reggae In Pandemia són RIP –tal com indica la portada–, una expressió que es fa servir quan algú s’ha mort. No cal espantar-se, perquè Pirat’s Sound Sistema no ha plegat.
És una conya però té una part de veritat perquè la pandèmia ens ha deixat sense bolos. Aquest havia de ser un llarga durada, però no l’hem pogut enregistrar per culpa de la crisi.

El disc es va començar a forjar una mica abans de la pandèmia?
Fa més de vint anys que existim, però sempre ha passat molt de temps entre un disc i l’altre. Després de Remena (Propaganda pel Fet!, 2018) ens vam proposar que no passessin cinc anys com amb els altres. Per això, l’any passat ja vam fer un avançament del nou àlbum amb el senzill "Octubre", però res no ha anat com havíem previst.


Finalment, aquesta tardor heu llançat RIP, un EP digital amb dos temes inèdits, "No s’atura" i "Pas valent", i una remescla del primer a càrrec del productor bagenc Puxi. Com ha estat treballar amb ell? 
Ha fet una feina increïble i ens va agradar tant que al final hem fet el clip amb el remix. Ens va bé treballar amb ell perquè ens dona un punt de vista més jove. 

Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, Reggae In Pandemia, Joan Soto, Pirat's Sound Sistema, entrevista

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.