estrenes

Enric EZ gira el «Res» per ser

El músic barceloní destapa un nou senzill que formarà part del seu segon disc d'estudi com a cantautor

Descobrim l'«Origen» d'Enric EZ

| 10/12/2020 a les 12:00h

Enric EZ
Enric EZ | Enric Vernet
El productor i multiinstrumentalista barceloní presenta un nou senzill en solitari sota el títol "Res", i amb aquest, ja en són cinc els noms que ha destapat del seu proper àlbum d'estudi, que veurà la llum definitivament en els propers mesos. Després de tres anys del seu debut amb Som rius (autoeditat), Enric EZ continua en el seu camí com a cantautor amb una proposta emmiralladora, on el músic opta per mostrar la seva faceta més personal, mitjançant les seves pròpies lletres i composicions a partir d'experiències en primera persona. 


En aquest nou senzill, Enric EZ allibera la vessant lletrística i creativa a partir d'una història que frega el pensament filosòfic a partir de versos com ara "tots som res, però tots som tot". En el clip, l'autor apareix en diferents paratges naturals, amb un posat especulatiu, i s'emmiralla sobre el seu propi ésser en miralls, tan naturals com artificials. 

Enric EZ ha participat en nombrosos projectes com a músic i productor. En els últims anys, ha format part del trio musical encarregat de la banda sonora del Circ Cric, o de la composició de les bandes sonores de programes de la CCMA com ara Emprenedors (2009), Joc de cartes i Fora de carta (2017), entre altres. En la mateixa línia, també va signar la banda sonora de l'obra teatral Julia Smells de Jordi Casanova. En la vessant instrumental, ha estat membre de bandes de músics com Pau Vallvé, Micu, Izah o Last Lion
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, clip, estrena, Res, Enric EZ, estrenes

COMENTARIS

Felicitats, Enric! Et seguim seguint ;-)

David Arso Civil , 10/12/2020 a les 19:24

Felicitats, Enric! Et seguim seguint ;-)

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.