estrenes

El desig retingut de Joina

Estrenem el nou tema de la música empordanesa, «Últim glop - Episodi II (pastorale)»

La primera parada de Joina a la pròpia òrbita

| 07/01/2021 a les 12:00h

Joina
Joina | Rosa Borrell
El nou disc de Joina, Òrbita 9.18 (Microscopi, 2021) és a punt de veure la llum. Mentrestant, per això, nosaltres ens anem endinsant en el seu univers personal, musicat en el disc a través de tres episodis que recorren passat, present i futur. L’Episodi II (pastorale) és el que correspon al passat i està ambientat en un entorn rural. Entre els temes que l'integren s’hi troba “Últim glop”, que avui estrenem en primícia.



L’empordanesa explora la nostàlgia, el record i el desig passat en aquest nou senzill, un cant a la voluntat de retenir tot allò que va ser i que ja hem perdut. “Vull guardar el desig, per si s’esborra, tenir-lo amb mi”, canta la música.

“Últim glop” s’afegeix al primer senzill que va descobrir Joina d’aquest nou i segon disc que publicarà en prop d’un mes. Un àlbum més intimista i personal pel que fa a les lletres però també a la música, en què la pianista explora tota una nova sonoritat allunyant-se del projecte de rap iniciat en el debut Companyes (autoeditat, 2018) -projecte amb què va endur-se el Premi Joventut 2019-. El nou treball es presentarà l’auditori del CAT de Barcelona el 13 de febrer del 2021 i a l’Auditori de Girona el 13 de març del 2021.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, estrena, actualitat, joina, sona9, últim glop

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.