Enderrock

El cel de Ferran Palau s'estén a la revista de febrer

El número 313 de la revista Enderrock inclou una entrevista en profunditat al collbatoní amb motiu del llançament del disc 'Parc'

A més, la segona publicació de l'any també inclou entrevistes a Joina, Aiala, L'Últim Indi, Balago o Yung Rajola, entre altres

| 01/02/2021 a les 08:30h

Ferran Palau i un enllumenador cel clar omplen la segona portada Enderrock de l'any. La revista de febrer és protagonitzada pel cantant, compositor i productor collbatoní, que ens desvela en una entrevista els detalls del seu darrer treball -Parc (Hidden Track Records, 2021)-, així com el context recent del seu projecte i la seva pròpia visió del sector. La revista es pot adquirir, com sempre, a quioscos i llibreries, i en format digital a través de la plataforma iQuiosc.cat.

Al número d'aquest mes també entrevistem en profunditat l'empordanesa Joina, que és a punt de descobrir el seu segon àlbum discogràfic titulat Òrbita 9.18 (Microscopi, 2021), o amb l'emergent Aiala, que sorprèn amb un nou àlbum sota el títol Fighting and learning (Kasba Music, 2021). També parlem amb Eduard Costa, ara sota el nom artístic L'Últim Indi, que ens explica com ha estat el procés del segon disc d'aquesta nova etapa, on el músic es retroba en un espai imaginari més pausat, on respirar i reflexionar són les principals ocupacions; i ens endinsem també en la trajectòria de la lleidatana Meritxell Gené, que acaba de publicar Sa tanca d'allà dins (autoeditat, 2021). 

La revista de febrer tampoc no s'oblida d'homenatjar l'enyorat Jordi Fàbregas en dues pàgines dedicades a la seva memòria: la veu i l'ànima del folk català, propulsor del Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia, que ens va deixar aquest gener amb 69 anys. Tot seguit, repassa també com algunes de les noves veus actuals recuperen i actualitzen el llegat de la música tradicional. A més, al número d'aquest mes s'hi inclouen altres entrevistes a músics com Miquel Abras, Dani Poveda (Lavanda) o Amadeu Casas. Altres artistes que ens expliquen detalls dels seus nous treballs són el lleidatà Yung Rajola, que ha debutat amb Cor trencat (Halley Supernova, 2021); Balago, que ha publicat el setè disc; o els illencs Saïm, amb Fràgil (Bubota, 2021) a les espatlles. La Família Torelli, l'alguerès Claudio Sanna (Càlic) i Quiròfan també formen part del número del mes. 

A més, incorporem una nova secció, M'enrecordo, en què Joan Josep Isern evocarà músiques i músics a través de la memòria personal. El protagonista del primer capítol és el saxofonista Ricard Roda (Barcelona 1932 - La Seu d'Urgell, 2020). A la secció Acords i Desacords opinen Montse Castellà i Pep Blay, i a la de Músics i Cellers convidem Xavi Ciurans (Gertrudis) al celler Molí de Rué de Tarragona, on es troba amb la seva propietària, Noemí Poquet. La foto del mes, pel nostre fotògraf Xavier Mercadé, la protagonitza la terrassenca Gemma HumetEl disc del mes per Jordi Biancotto és Aire (Música Global/Universal, 2021) de la maresmenca Judit Neddermann, i, finalment, a l'Univers EDR repassem l'agenda dels esdeveniments Enderrock Sona i Llibresons. 
 

Portada Enderrock 313

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, enderrock 313, revista, 2021, enderrock, Ferran Palau, febrer

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.