estrenes

Nel·lo C i Miss Raisa s'ajunten per canviar-ho ​«Tot»

Estrenem el nou clip del raper sabadellenc amb la cantant i 'influencer' en què fan un cant a la figura de la mare i la dona

Nel·lo C deixa rastre des del desert

| 11/03/2021 a les 16:30h

Imatge il·lustrativa
El raper sabadellenc Nel·lo C ha demostrat ser un artista compromès, no només per les seves lletres reivindicatives, sinó també per la seva activitat amb joves de La Mina per a Plataforma per la Llengua, o amb menors estrangers no acompanyats (MENA), amb qui va presentar “Nosaltres”. Avui, però, ens porta una nova causa, que té més de familiar i emocional: una oda a les mares, cosida al costat de la jove cantant de hip-hop i influencer Miss Raisa. Estrenem el clip que han fet plegats: “Tot”.


Per canviar-ho tot”. Amb aquesta frase de fons, comença, tot posicionant-se, el tema. Amb aquesta cançó, Nel·lo C i Miss Raisa s’apleguen per reivindicar el paper d’aquelles mares que van donar-ho tot per tirar endavant la seva família. “Per les àvies i les mares, per les de qui els llibres d’història no parlen; ho han estat tot”, versa la tornada. A través d’aquest relat, els dos artistes volen conscienciar sobre la importància de la figura de la dona. Com canta Miss Raisa, tot acabant la cançó: “Estem lluitant per canviar les tornes, estem lluitant per canviar les normes, estem lluitant per canviar-ho tot”.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Miss Raisa, Nel·lo C, actualitat, videoclips, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.