Estrenes

Albert Pastor es converteix en astronauta per explorar l'infinit

Descobrim el nou clip del cantautor de Barcelona, «L'infinit que s'acaba»

Albert Pastor: «El disc és ple d’esperança, malgrat que no ho sembli per les seves històries fosques»

| 21/04/2021 a les 14:30h

Albert Pastor
Albert Pastor
Albert Pastor debutava fa set anys amb Sotracks (Quimera Records, 2014), i a principis d'any va publicar el seu darrer àlbum, L'infinit que s'acaba (La Catenària, 2021). D'aquell treball, ara n'apareix un nou videoclip, precisament, el de la peça que dona nom al disc. El descobrim en primícia i hi veiem el cantautor barceloní convertir-se en astronauta i empendre un viatge en una nau espacial.


"Recordo que la vaig escriure quan vivia a la ciutat de Hangzhou (Xina). Va ser una època plena de noves experiències i felicitat, on vaig sentir que havia trobat un final a una etapa de la meva vida plena de frustracions i fracassos. Segurament la idea va sorgir d’aquest sentiment d’haver arribat per fi al final d’un camí que fins aleshores semblava que mai s’acabaria", explica el músic sobre el tema, i sobre l'antítesi que suposa un infinit que acaba.

Amb un disseny fet pel mateix Albert Pastor, el videoclip ens mostra una recreació del que seria la vida en una nau espacial on el desig més fort que hi ha és el de superar les pors i atrapar l’amor que sempre s'escapa. 'Tu ja saps que un cop en marxa ja no pots tornar a casa', canta l'artista, posant paraules a aquestes inquietuds.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, actualitat, Albert Pastor

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.