estrenes

Eloi Sayrach i el nen que comença a sortir del niu

Estrenem en primícia ​«Nen intrèpid», un dels temes que formaran part del primer EP del músic

| 28/04/2021 a les 11:30h

Eloi Sayrach
Eloi Sayrach
El jove compositor i lletrista barceloní Eloi Vallvé comença a descobrir el que serà el seu primer EP sota el seu àlter ego musical Eloi Sayrach: Niu (autoeditat, 2021). El treball el formen 4 peces dedicades, cadascuna d'elles, a una persona essencial de l'entorn de l'artista. Avui en descobrim una en primícia, "Nen intrèpid": una conversa del músic amb el seu 'jo' passat, aquell infant que "somiava en viure al país de Peter Pan". 


Tots els adults han sigut nens, encara que alguns no ho recordin. No és el cas de Sayrach, un jove de 22 anys que té molt present el seu propi "Nen intrèpid". Al tema, recorda la seva infantesa i rememora aquell punt en què, de sobte, sense saber com ni perquè, has crescut, has de prendre les teves pròpies decisions i cavalcar pel món a la teva manera. "Has de triar camins i creuar l'oceà, guiat 'per els' estels, per trobar-hi, en el mar, el teu trosset de cel", canta Sayrach. El tema apareix acompanyat d'un videoclip en què es veu Sayrach navegant entre els records de la infància i els moments especials viscuts amb la seva família. Tot, bussejant entre imatges d'arxiu i les il·lustracions de Jana Vallvé, que donen vida a aquest mar de records.

Seguint el camí
Aquesta no és la primera vegada, però, que Vallvé furga entre els records, propis i familiars, per crear. A finals de 2020, va veure la llum el documental El que fa segur el camí (dirigit per Guiu, Jana i Clara Vallvé), un treball d'investigació sobre la vida dels seus avis que Sayrach va musicar. Quatre mesos més tard i sent productor musical de diversos projectes, el barceloní s'atreveix a arrencar aquest nou viatge com a cantautor.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Eloi Sayrach, estrenes

COMENTARIS

Emocionant

Isabel Ferran , 28/04/2021 a les 12:39

Preciós, com explora el seu nen que un dia va ser. M agrada tot, la música, la lletra el videoclip creat per la Jana, la seva germana. Eloi et desitjo que tinguis molt d exit en la teva carrera musical .
Has creat una canço que t acompanyarà tota la vida. FELICITATS

Gaspatxo i llibres

Jaume Riu, 28/04/2021 a les 13:14

La llibertat és això, Eloi i Jana.
La creacio genial també.
Gràcies

El nen....

Montserrat Santias, 29/04/2021 a les 06:31

Preciosa la conço la lletra la música i la pel.licula que tendre.
Els dibuixos son ....no tinc paraules. Arriba a dins on només s'hi troba la pau.
Gràcies

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.