Estrenes

El costat més salvatge de Ninot

Presentem en primícia el nou clip de la banda de Sitges, «L'animal»

| 26/05/2021 a les 10:30h

Ninot
Ninot | Marta Gil
Dos anys després de publicar el seu darrer treball, l'EP Casa (autoeditat, 2019), el trio de Sitges Ninot ens desvela en primícia el primer senzill del seu primer llarga durada, "L'animal": un tema que explora el nostre costat més ferotge i irracional. El nou disc serà Núvol (RHRN, 2021) i suposa un pas més cap a l'electrònica, per part del grup, treballat al llarg de 12 cançons.


"L'animal" gira a l'entorn de la idea d'alliberar la fera que tenim dintre. "Som dos animals que per fi han aconseguit escapar", versa la tornada de la cançó. La lletra reflecteix aquell moment on aquells sentiments que d'entrada semblaven amagats, surten de cop i volta, i els ho "donem tot, el nostre cap, el nostre cos".

Núvol (RHRN, 2021), el nou treball dels de Sitges, ha estat enregistrat a Puigsagordi (Centelles) i ha comptat amb la producció de Jordi Casadesús, amb les mescles de Panxii Badii i amb la masterització de Víctor García. Pel que fa a pròxims concerts, el grup ja té dues dates confirmades: el 14 d'agost seran a l'escenari de Les Barraques de Sitges i el 3 de setembre tocaran al festival Monocicle de Sant Pere de Ribes.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Estrenes, Ninot, Actualitat, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.